Бившата на Джордж Клуни го възприемала като неин баща

Разликата във възрастта изглежда все пак си казва думата – бившата приятелка на Джордж Клуни, която е с 17 години по-млада от него, призна, че в един момент е започнала да го възприема като неин баща. „Той беше много специален чове

2011-11-01 12:46:06
Бившата на Джордж Клуни го възприемала като неин баща
Разликата във възрастта изглежда все пак си казва думата – бившата приятелка на Джордж Клуни, която е с 17 години по-млада от него, призна, че в един момент е започнала да го възприема като неин баща.

„Той беше много специален човек за мен и беше едно от най-важните неща в живота ми, но връзката ни беше по-скоро от типа баща-дъщеря. Тогава не го осъзнавах, но сега, когато се замисля за това, съм сигурна, че в един момент нещата наистина започнаха да стоят така”, разкри в свое интервю Елизабет Каналис.

Холивудският актьор и италианската красавица се разделиха през юни след почти 2-годишна връзка. В момента Клуни се среща с бившата кечистка Стейси Киблър, която също е значително по-млада от него – на 32 години. Двамата са заедно от август, а в средата на октомври потвърдиха официално връзката си.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия